Тестирање инженери за софтвер. Направено лесно.

KillerCoder.io е водечка платформа за тестирање за тестирање на развивачи и подобрување на вашата техничка ефикасност за вработување. Создадете сметка и поканете ги потенцијалните кандидати и тестирајте ги нивните технички и / или меки вештини.

Придружи се на KillerCoder

Како работи?

На KillerCoder.io веруваме дека наоѓањето на соодветни вештини за да им помогне на вашата компанија да расте

Започнете со бесплатен пробен период

Уверете се дека нашиот производ е вистинскиот за вас и испратете ги вашите пет први тестови бесплатно.

Изберете план

Убеден? Изберете го планот што е правилен за вашите потреби за вработување. Нашите планови се јасни, без скриени трошоци.

Оценете ги вашите кандидати

Изберете од нашиот широк избор на докажани тестови и пронајдете совршен кандидат во ниеден момент.

Подобрете ја ефикасноста на вашиот тим за регрутирање

Заштедете време

Тестирајте ги стапките на вашата кандидатска технологија што ќе се користат на работното место пред да ги интервјуирате и подобрете го односот на интервјуто за изнајмување. Најдете ја вистинската личност за да ја придвижите вашата компанија напред

Подобрете го квалитетот на вашите вработувања

Проверете ги вашите кандидати и проверете дали само врвните таленти се квалификувани за интервјуа. Избегнете го непријатното изненадување од изнајмување што не ги исполнува очекувањата.

Изградете свои тестови

Работете со нашите експерти за да изградите ваши сопствени брендирани тестови, да ги интегрирате непречено во вашиот процес на вработување и да ги квалификувате кандидатите кои се соодветни за специфичните потреби на вашата компанија.

Подобра технологија

Дизајниран од страна на лидери во индустријата

Нашите тестови се создадени од страна на професионален тим за дизајн тест и се одобрени од специјалисти за човечки ресурси и инженеринг лидери, што го прави Killer Coder вистинската платформа за да одговара на вештини и можности.

Find the right talent Најдете го вистинскиот талент за да ја придвижите вашата компанија напред

KillerCoder нуди тестови за сите вообичаени јазици за програмирање и ви овозможува да ги прилагодувате прашањата засновани на нивото на стажот што сакате да го вработите. Нашата платформа исто така ви овозможува да ги процените меките вештини што ви се потребни.

Едноставни и прифатливи цени

Обидете се со KillerCoder Pro 14 дена. Не е потребна кредитна картичка!

Personal

Бесплатно

Вклучува едноставна, но моќна функционалност за поединци и мали тимови. Може да се надополни на патот

 • 5 Бесплатни тестови1
 • 1 Корисник
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

Бизнис

99.99

За да се населат компаниите кои сакаат да останат конкурентни на пазарот и да растат со технологијата

 • До 50 тестови2
 • До 5 корисници
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

Enterprise

299.99

Сè што можете да добиете од професионално решение за да го одржите вашиот бизнис на патот кон успехот

 • Неограничени тестови
 • Неограничени корисници
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

1 ова е вкупната граница за животниот век на сметката. После ова, секој дополнителен тест ќе бара од вас или да платите 1 €. 99 по испратен тест или надградба на следниот степен на сметка.
2 ова е вкупниот лимит месечно. После ова, секој дополнителен тест ќе бара од вас или да платите 0 €. 99 по испратен тест или надградба на следниот степен на сметка.

Последни вести

Најновиот пост на блогот од KillerCoder, неделни извори и совети.

15 Questions You Should Ask a Web Developer During an Interview

Working from home is the new normal and it presents new challenges for both employees and recruiters. If you are looking to hire a web developer, you will need to evaluate not only their tech skills but also the soft skills as they are equally important.  You need to know that the candidate you hire

Thursday September 24, 2020

The Best PHP Developer Assessment Tools for 2020

Competition is high when it comes to hiring the best PHP candidates. With so many other companies ready to swoop up your potential candidate, it is essential that your recruitment process is fast, fair, and impresses your candidates. This is why we highly recommend using some of the assessment tools that are available in 2020.

Tuesday September 22, 2020

5 Things You Should Be Doing to Vet Candidates in 2020

Recruiting is a very challenging task today, especially when you consider the talent shortage in the tech industry. For fear of not filling a vacancy, we may end up hiring something that turns out to be the wrong fit, whether it’s because they don’t have the right qualifications, or they don’t share the same company

Thursday September 17, 2020

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder