Middle React Native Programski Testovi

React Native

React NativeОвој middle react native programski testovi е достапен на KillerCoder.io, тој обезбедува начин да се тестира дали програмерите се квалификувани во React Native. Времетраењето на овој тест е 60 минути и содржи прашања за 16.

Времетраење
60 минути

Број на прашања
16 прашања


Создадете сметка на KillerCoder!

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder