Senior Android Java Kotlin Programski Testovi

Android

AndroidОвој senior android java kotlin programski testovi е достапен на KillerCoder.io, тој обезбедува начин да се тестира дали програмерите се квалификувани во Android. Времетраењето на овој тест е 60 минути и содржи прашања за 48.

Времетраење
60 минути

Број на прашања
48 прашања


Создадете сметка на KillerCoder!

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder