Senior Python Programski Testovi

Python

PythonОвој senior python programski testovi е достапен на KillerCoder.io, тој обезбедува начин да се тестира дали програмерите се квалификувани во Python. Времетраењето на овој тест е 45 минути и содржи прашања за 33.

Времетраење
45 минути

Број на прашања
33 прашања


Создадете сметка на KillerCoder!

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder