Nasite Klienti

Нашата компанија има широк спектар на клиенти, кои нудат моќни решенија за тестирање.

UNICORN.io
Unicorn.io поврзува стотици кандидати со работодавците секој месец. Квалитетот на кандидатите што можете да ги најдете на нивната платформа е клучен за нивниот успех. Тие му веруваа на Killercoder.io за нивниот скрининг процес, заштедувајќи им тони време и им овозможува да им понудат подобри кандидати на своите клиенти.

Зголемување на персоналот
Оваа компанија за вработување ги намали трошоците за регрутирање на половина со тоа што усвои KillerCoder за да ги испита своите кандидати