Za

KillerCoder е создаден од тим на професионалци кои работат во кадровски и технолошки индустрии повеќе од 10 години. Ние ги комбиниравме двата света за да создадеме лесна за употреба, но сепак открива алатка за да обезбедиме работодавците да заштедат време со интервју само со кандидатите што се соодветни за работата.