Tim

Ardiana Pira

CEO

Vincent

CTO

Andreea

Lead Recruiter

Silvana

Recruiter

Crina

Recruiter

Veronika

Recruiter

Andrada

Junior Recruiter

Lumi

Sales Representative

Сакате да работите со нас?

Придружете ни се сега!