Testimi i Inxhinierëve të Softuerëve. Made Easy.

KillerCoder.io është platforma kryesore e testimit për të provuar zhvilluesit dhe për të përmirësuar efikasitetin tuaj teknik të marrjes në punë. Krijoni një llogari dhe ftoni kandidatët e ardhshëm dhe provoni aftësitë e tyre teknike dhe / ose të buta.

Bashkohu me KillerCoder

Si punon?

Në KillerCoder.io besojmë se gjetja e aftësive të duhura për të ndihmuar kompaninë tuaj të rritet duhet të bëhet e lehtë

Filloni me provën tonë falas

Sigurohuni që produkti ynë të jetë i duhuri për ju dhe të dërgoni pesë testet tuaja të para falas.

Zgjidhni një plan

Bindur? Zgjidhni planin që është i duhuri për nevojat tuaja për rekrutim. Planet tona janë të drejtpërdrejta, pa shpenzime të fshehura.

Vlerësoni kandidatët tuaj

Zgjidhni nga zgjedhja jonë e gjerë e provave të provuara dhe gjeni asnjë kandidat perfekt në asnjë kohë.

Përmirësoni efikasitetin e ekipit tuaj të rekrutimit

Kurseni kohë

Testoni kutitë e teknologjisë së kandidatit tuaj që do të përdoren në punë përpara se t'i intervistoni ato dhe të përmirësoni raportin tuaj për të marrë me qira. Gjeni personin e duhur për të lëvizur kompaninë tuaj përpara

Përmirësoni cilësinë e blerjeve tuaja

Ekrani kandidatët tuaj dhe sigurohuni që vetëm talentet kryesore të jenë të kualifikuar për intervista. Shmangni befasinë e pakëndshme të një qiraje që nuk plotëson pritjet.

Ndërtoni provat tuaja

Punoni me ekspertët tanë për të ndërtuar testet tuaja të markës, për t'i integruar ato pa dyshim në procesin tuaj të rekrutimit dhe të kualifikoni kandidatët që janë të drejtë për nevojat specifike të kompanisë tuaj.

Teknologji më të mirë

Projektuar nga udhëheqësit e industrisë

Testet tona janë krijuar nga një ekip profesional për hartimin e provave dhe janë miratuar nga specialistë të HR dhe udhëheqës inxhinierikë duke e bërë Killer Coder platformën e duhur për të përputhur aftësitë dhe mundësitë.

Find the right talent Gjeni talentin e duhur për të lëvizur kompaninë tuaj përpara

KillerCoder ofron teste për të gjitha gjuhët e zakonshme të programimit dhe ju lejon të përshtatni pyetjet bazuar në nivelin e vjetërsisë që kërkoni të punësoni. Platforma jonë gjithashtu lejon të vlerësojmë aftësitë e buta që ju dëshironi.

Mime të thjeshta dhe të përballueshme

Provoni KillerCoder Pro për 14 ditë. Nuk kërkohet kartë krediti !.

Personal

falas

Përfshinë funksionalitet të thjeshtë por të fuqishëm për individë dhe ekipe të vogla. Ju mund të azhurnoni në rrugë

 • 5 Teste falas1
 • 1 përdorues
 • Krijoni provën tuaj
 • Qasje në bibliotekën tonë të provave
 • Përditësimet e bibliotekave të testuara
 • E-mail të markës
 • Platformë e markës

biznes

99.99

Për kompanitë e vendosura që kërkojnë të qëndrojnë konkurruese në treg dhe rriten me teknologjinë

 • Deri në 50 testet2
 • Deri në 5 përdoruesit
 • Krijoni provën tuaj
 • Qasje në bibliotekën tonë të provave
 • Përditësimet e bibliotekave të testuara
 • E-mail të markës
 • Platformë e markës

Enterprise

299.99

Gjithçka që mund të marrësh nga një zgjidhje profesionale për të mbajtur biznesin tënd në rrugën e saj drejt suksesit

 • Teste të pakufizuara
 • Përdorues të pakufizuar
 • Krijoni provën tuaj
 • Qasje në bibliotekën tonë të provave
 • Përditësimet e bibliotekave të testuara
 • E-mail të markës
 • Platformë e markës

1 ky është kufiri i përgjithshëm për jetën e llogarisë. Pas kësaj, çdo test shtesë do t'ju kërkojë të paguani 1 €. 99 për provë të dërguar, ose azhurno në nivelin e llogarisë tjetër.
2 ky është kufiri i përgjithshëm në muaj. Pas kësaj, çdo test shtesë do t'ju kërkojë të paguani 0 €. 99 për provë të dërguar, ose azhurno në nivelin e llogarisë tjetër.

Gati për të filluar?

Krijoni një llogari tani

Krijoni llogari KillerCoder