Тестирање инженери за софтвер. Направено лесно.

KillerCoder.io е водечка платформа за тестирање за тестирање на развивачи и подобрување на вашата техничка ефикасност за вработување. Создадете сметка и поканете ги потенцијалните кандидати и тестирајте ги нивните технички и / или меки вештини.

Придружи се на KillerCoder

Како работи?

На KillerCoder.io веруваме дека наоѓањето на соодветни вештини за да им помогне на вашата компанија да расте

Започнете со бесплатен пробен период

Уверете се дека нашиот производ е вистинскиот за вас и испратете ги вашите пет први тестови бесплатно.

Изберете план

Убеден? Изберете го планот што е правилен за вашите потреби за вработување. Нашите планови се јасни, без скриени трошоци.

Оценете ги вашите кандидати

Изберете од нашиот широк избор на докажани тестови и пронајдете совршен кандидат во ниеден момент.

Подобрете ја ефикасноста на вашиот тим за регрутирање

Заштедете време

Тестирајте ги стапките на вашата кандидатска технологија што ќе се користат на работното место пред да ги интервјуирате и подобрете го односот на интервјуто за изнајмување. Најдете ја вистинската личност за да ја придвижите вашата компанија напред

Подобрете го квалитетот на вашите вработувања

Проверете ги вашите кандидати и проверете дали само врвните таленти се квалификувани за интервјуа. Избегнете го непријатното изненадување од изнајмување што не ги исполнува очекувањата.

Изградете свои тестови

Работете со нашите експерти за да изградите ваши сопствени брендирани тестови, да ги интегрирате непречено во вашиот процес на вработување и да ги квалификувате кандидатите кои се соодветни за специфичните потреби на вашата компанија.

Подобра технологија

Дизајниран од страна на лидери во индустријата

Нашите тестови се создадени од страна на професионален тим за дизајн тест и се одобрени од специјалисти за човечки ресурси и инженеринг лидери, што го прави Killer Coder вистинската платформа за да одговара на вештини и можности.

Find the right talent Најдете го вистинскиот талент за да ја придвижите вашата компанија напред

KillerCoder нуди тестови за сите вообичаени јазици за програмирање и ви овозможува да ги прилагодувате прашањата засновани на нивото на стажот што сакате да го вработите. Нашата платформа исто така ви овозможува да ги процените меките вештини што ви се потребни.

Едноставни и прифатливи цени

Обидете се со KillerCoder Pro 14 дена. Не е потребна кредитна картичка!

Personal

Бесплатно

Вклучува едноставна, но моќна функционалност за поединци и мали тимови. Може да се надополни на патот

 • 5 Бесплатни тестови1
 • 1 Корисник
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

Бизнис

99.99

За да се населат компаниите кои сакаат да останат конкурентни на пазарот и да растат со технологијата

 • До 50 тестови2
 • До 5 корисници
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

Enterprise

299.99

Сè што можете да добиете од професионално решение за да го одржите вашиот бизнис на патот кон успехот

 • Неограничени тестови
 • Неограничени корисници
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

1 ова е вкупната граница за животниот век на сметката. После ова, секој дополнителен тест ќе бара од вас или да платите 1 €. 99 по испратен тест или надградба на следниот степен на сметка.
2 ова е вкупниот лимит месечно. После ова, секој дополнителен тест ќе бара од вас или да платите 0 €. 99 по испратен тест или надградба на следниот степен на сметка.

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder