Senior Ios Swift Programski Testovi

iOS Swift

iOS SwiftОвој senior ios swift programski testovi е достапен на KillerCoder.io, тој обезбедува начин да се тестира дали програмерите се квалификувани во iOS Swift. Времетраењето на овој тест е 45 минути и содржи прашања за 38.

Времетраење
45 минути

Број на прашања
38 прашања


Создадете сметка на KillerCoder!

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder