Ceni

KillerCoder.io е водечка платформа за тестирање за тестирање на развивачи и подобрување на вашата техничка ефикасност за вработување. Создадете сметка и поканете ги потенцијалните кандидати и тестирајте ги нивните технички и / или меки вештини.

Едноставни и прифатливи цени

Обидете се со KillerCoder Pro 14 дена. Не е потребна кредитна картичка!

Personal

Бесплатно

Вклучува едноставна, но моќна функционалност за поединци и мали тимови. Може да се надополни на патот

 • 5 Бесплатни тестови1
 • 1 Корисник
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

Бизнис

99.99

За да се населат компаниите кои сакаат да останат конкурентни на пазарот и да растат со технологијата

 • До 50 тестови2
 • До 5 корисници
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

Enterprise

299.99

Сè што можете да добиете од професионално решение за да го одржите вашиот бизнис на патот кон успехот

 • Неограничени тестови
 • Неограничени корисници
 • Создадете свој тест
 • Пристап до нашата библиотека со тестови
 • Ажурирање на тест библиотека
 • Брендирани е-пошта
 • Брендирана платформа

1 ова е вкупната граница за животниот век на сметката. После ова, секој дополнителен тест ќе бара од вас или да платите 1 €. 99 по испратен тест или надградба на следниот степен на сметка.
2 ова е вкупниот лимит месечно. После ова, секој дополнителен тест ќе бара од вас или да платите 0 €. 99 по испратен тест или надградба на следниот степен на сметка.

Последни вести

Најновиот пост на блогот од KillerCoder, неделни извори и совети.

Finding the Best PHP Developers and Recognizing Their Skills

The history of programming languages dates back to the 1940s when the first language Plankalkül was created, designed for engineering purposes. PHP is one of the most popular programming languages, created in 1994 and appeared in 1995. PHP is a scripting language standing for “Personal Home Page” used for web development. According to a 2021

Tuesday November 30, 2021

How to Recruit and Assess Ruby on Rails Developers

The recruiting process is far more intricate and sophisticated than most people realize. A person, a very complicated and contradictory entity, is at the core of the recruiting process. What constitutes a perfect fit? Technical abilities and expertise, or a shared cultural background and business values? In this post, we will look into employing Ruby

Tuesday November 23, 2021

What to Look For in an iOS Developer?

The advent of app development has permanently altered the software business. The subject of mobile app development is full of never-ending discoveries and advances. Many companies are beginning to desire their own apps to offer a more simplified online experience. This has resulted in a surge in need for iOS developers, as many organizations realize

Monday November 22, 2021

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder