Senior Elixir Programski Testovi

Elixir

ElixirОвој senior elixir programski testovi е достапен на KillerCoder.io, тој обезбедува начин да се тестира дали програмерите се квалификувани во Elixir. Времетраењето на овој тест е 33 минути и содржи прашања за 45.

Времетраење
33 минути

Број на прашања
45 прашања


Создадете сметка на KillerCoder!

Подготвени да започнете?

Креирај сметка сега

Создадете сметка на KillerCoder